Izvor:
03.01.2017 u 20:45
0

UHAPŠEN ZBOG LJUBOMORE: lažno optužio Sirijca da je pripadnik ID!

Jedan 61-godišnjak iz Insbruka uhapšen je u Rumuniji jer je, iz ljubomore, lažno optužio jednog Sirijca da je pripadnik Islamske države.

Tužilaštvo u Insbruku raspisalo je međunarodnu poternicu zbog lažnog optuživanja, na osnovu koje je lice, kako je potvrdio portparol ove ustanove Tomas Vilijam, uhapšen u Rumuniji.

Sada rumunske vlasti treba da odluče da li će ga izručiti Austriji, jer je tužilaštvo u Insbruku zatražilo ekstradiciju kako bi mu se sudilo za krivično delo za koje je predviđena kazna zatvora do pet godina.

Uhapšeni je, preko aninimnog mejla, upućenom Ministarstvu unutrašnjih poslova Austrije, optužio jednog 29-godišnjeg Sirijca da je terorista Islamske države i čak komandant jedne terorističke ćelije.

Uz to je naveo da Sirijac planira napad u Insbruku, i na osnovu tih optužbi policija ga je, u novembru, uhapsila.

Ljubomorni Austrijanac je, navodno, pribegao lažnim optužbama zato što je želeo da spreči da njegova 51-godišnja devojka ode sa Sirijcem na neki skup.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/PolitiaRomana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter