Izvor:
03.01.2017 u 21:54
0

Procurio video snimak: Posmatrači UN PLEŠU U HIP-HOP RITMU sa pripadnicama gerilske organizacije!

Posmatrači UN u Kolumbiji, koji su u tu zemlju poslati da bi nadgledali mirovni sporazum vlasti sa Revolucionarnim oruzanim snagama Kolumbije (FARC), našli su se u velikom problemu nakon što je procurio video snimak na kojem se vidi kako plešu u hip-hop ritmu sa pripadnicama ove gerilske organizacije.

AP prenosi da je snimak objavila španska agencija EFE i na njemu je prikazana novogodišnja zabava u kampu FARC koji se nalazi u džungli na severu Kolumbije, tokom koje dvojica muškaraca u plavim prslucima i sa obeležjima UN igraju uz hip-hop muziku sa gerilkama.

Navodi se da su protivnici mirovnog sporazuma žestoko su reagovali zbog ovog snimka.

"Pa ovo je smešno. Kako možemo da imamo poverenja u nepristrasnost predstavnika UN kada oni idu da partijaju sa FARC?", upitala je na Tviteru konzervativna poslanica Marija Fernanda Kabal.

Misija UN u Kolumbiji je u sinoćnjem saopštenju navela da će preduzeti odgovarajuće mere.

"Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo i ne odražava vrednosti profesionalizma i nepristrasnosti misije", stoji u saopštenju u kojem se ne navode imena niti nacionalnost snimljenih zvaničnika.

AP navodi da je prema odredbama mirovnog sporazuma ratifikovanog prošlog meseca na stotine posmatrača UN, većinom iz latinoameričkih država, raspoređeno širom Kolumbije u više od 20 kampova u koje pripadnici FARC treba da donose i predaju oružje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter