Izvor:
06.01.2017 u 15:13
0

Bajden uputio Trampu šokantnu poruku: Vreme je da ODRASTEŠ!

Američki potpredsednik SAD Džo Bajden poručio je novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu da odraste, kritikujući pre svega njegove opaske na račun obaveštajnih službi.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Tramp će u petak imati brifing sa obaveštajnim službama o navodima tih službi da se Rusija mešala u američke predsedničke izbore.

"Potpuno je nepromišljeno da predsednik nema poverenja, da nije spreman da sasluša bezbroj službi – od bezbednosnih službi do CIA", kazao je Bajden.

Prema njegovim rečima, ideja da Tramp zna više nego obaveštajne službe je kao reći: "Ja znam više o fizici nego moj profesor. Nisam pročitao knjigu, samo znam da znam više".

"Odrasti, Tramp, vreme je da budeš odrasla osoba, sad si predsednik. Vreme je da uradiš nešto. Pokaži nam šta možes", dodao je Bajden, koji je Trampa nazvao "dobrim čovekom".

Potpredsednik SAD rekao je i da je pročitao izveštaj obaveštajnih službi ocenivši da taj izveštaj pokazuje detalje o tome da su "Rusi pokušali da utiču i diskredituju američki izborni proces".

On je dodao da je hakovanje bio deo sistemske kampanje kako bi se umanjio uticaj Trampovog protivkandidata – Hilari Klinton, kao i da je hakovanje bilo rasprostranjenije nego što se sumnjalo.

Tanjug
Foto:Twitter/Reuters

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter