Izvor:
08.01.2017 u 23:43
0

Njihov najveći strah: Amerikanci i Evropljani strepe od TREĆEG SVETSKOG RATA!?

Građani Evrope i SAD se plaše početka Trećeg svetskog rata u bliskoj budućnosti, piše „Indipendent“.

Anketu je sprovela kompanija „Jugov“. Rezultati su pokazali da 64 odsto Amerikanaca i 61 odsto Britanaca očekuju da uskoro počne svetski rat. U Danskoj se prema tom pitanju odnose sa skepsom i samo 39 odsto ispitanika smatra da je moguć oružani sukob svetskih razmera.

Rukovodilac političkih i socijalnih istraživanja „Jugov“ Entoni Vels konstatuje da se rata najviše plaše u Francuskoj i SAD, ali iz različitih razloga. Amerikanci ne znaju šta da očekuju od novoizabranog predsednika Donalda Trampa, koji će 20. januara stupiti na dužnost. Takođe, 59 odsto ispitanika u SAD smatraju da je Rusija pretnja po njihovu zemlju. U Britaniji 71 odsto stanovnika očekuje rat sa Rusijom. U Francuskoj se ljudi plaše terorizma. Više od 81 odsto ispitanika je sigurno da zemlju uskoro očekuju novi teroristički napadi.

Sputnjik
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter