Izvor:
26.04.2016 u 18:19
0

JEZIVO: Objavljen snimak RAZNOŠENJA BOMBAŠA-SAMOUBICE iz Pariza (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Francuska televizija M6 emitovala je snimak za koji tvrdi da je snimljen unutar pariskog restorana u kome se 13. novembra razneo džihadista Brahim Abdeslam ranivši više ljudi.

Na snimku emitovanom u nedelju vidi se čovek kako ulazi u restoran Kontoar Volter koji je u petak uveče bio pun gostiju i pokriva oči pre nego što mu je telo katapultirano napred eksplozijom na leđima, javio je AP uz ogradu da ne može odmah da potvrdi autentičnost snimka.

Prikazani snimci su jezivi, ali reakcija Francuske je bila prigušena.

Predstavnik regulatornog tela koje se bavi praćenjem televizijskog saržaja rekao je da ne može da navede tačan broj pritužbi, ali da nije veći nego obično.

U napadima na Pariz 13. novembra prošle godine ubijeno je 130 i ranjeno više stotina ljudi.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/CommunityMTPGMZ™/euronews (en français)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter