Izvor:
21.01.2017 u 22:15
0

Trgovali oružjem u zamenu za drogu: Opasna kriminalna grupa PALA U RUKE POLICIJI!

Španska policija saopštila je danas da je uhapsila 16 osoba, među kojima su državljani Holandije, Španije, Kolumbije, Brazila, Belgije, Čilea i Maroka, pod sumnjom da su oformili kriminalnu organizaciju koja švercuje oružje i drogu.

Španske vlasti su navele da su, takođe, zaplenile arsenal u južnoj provinciji Malagi, uključujući četiri bacača granata, jedan puškomitraljez, 32 granate i jednu pušku AK-47, prenosi AP.

U saopštenju se na precizira kada je izvršeno hapšenje i kada je oružje zaplenjeno, ali se navodi da je istraga počela 2015.

Policija tvrdi da je raskrinkana grupa trgovalo oružjem u zamenu za drogu, uključujući marihuanu, hašiš i kokain, koja je potom otpremana u Holandiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/DavidJo52951945

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter