Izvor:
26.04.2016 u 21:07
0

SKANDAL: Šamaranje stjuardesa ZBOG ODLAGANJA LETA

Policija u južnoj Kini uhapsila je tri putnika aviona nakon što su primećeni na video snimku kako šamaraju, verbalno maltretiraju i gađaju hranom osoblje besni, jer je let kasnio, javili su danas državni kineski mediji.

Incident na aerodromu u gradu Changša je objavljen na Internetu kao najnoviji primer lošeg ponašanja kineskih putnika u avionu.

Tri putnika su očigledno uznemirena nakon objave o odlaganju leta za letovalište Sania.

Stjuardese su pokušale da umire putnike, dva muškarca i jednu ženu koji su vikali, gađali hranom i na kraju ni manje ni više – ošamarili stjuardesu.

Zabrinuta zbog ovakvih incidenata na terenu i u vazduhu, kineska vlada je napravila "crnu listu putnika avio saobraćajem".

Na listi se nalaze putnici za koje je doneta procena da su "destruktivni ili opasni". Lista je javna, a avio-kompanije, hoteli i druge putne ustanove i prevoznici mogu da koriste takvu oznaku kao osnov za odbijanje usluga.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/Have2SeeThis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter