Izvor:
06.02.2017 u 17:59
0

Zvanična Moskva ZAHTEVA: Predsednik da dobije izvinjenje od Foks Njuza!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov zatražio je danas izvinjenje od televizijske mreže "Foks njuz", čiji je novinar Bil O''Rajli, tokom intervjua sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "ubicom". Peskov je ocenio da su takvi komentari novinara "Foks njuza", koji je vodio intervju sa Trampom, "uvredljivi i neprihvatljivi", navele su agencije.

"Voleli bismo da predsednik dobije izvinjenje od tako ugledne televizijske mreže", poručio je Peskov.

On je, međtim, odbio da komentariše Trampov odgovor na upadicu novinara, prenosi TAS S.

Tramp je tokom intervjua za "Koks njuz" rekao da poštuje Putina, a na upadicu O''Rajlija da je ruski lider "ubica", odgovorio je da i SAD imaju ubice i da na tom planu nisu nevine.

U delovima intervjua, koji su u nedelju objavljeni, Tramp je na pitanje da li će se slagati sa Putinom, rekao da to još ne zna, preneli su mediji.

"Poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da ću se sa njima slagati. On je lider svoje zemlje. Kažem da je bolje sarađivati sa Rusijom nego ne sarađivati. A ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države… i islamskog terorizma širom sveta – to je dobro", rekao je Tramp.

"Da li ću se slagati sa njim? Nemam pojma", dodao je on.

O''Rajli je, zatim, izrekao sledeću upadicu o Putinu: "Ali on je ipak ubica. Putin je ubica".

Tramp je na to odgovorio: "Ima puno ubica. Mi imamo dosta ubica. Šta mislite, da je naša država tako nevina?", zapitao je Tramp.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Ilya129

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter