Izvor:
09.02.2017 u 07:22
0

Haos u Moskvi: NEPOZNATI LETEĆI OBJEKAT NA NEBU, REAGOVALA PROTIVRAKETNA JEDINICA RUSKE VOJSKE!

Protivraketna jedinica ruske vojske u Moskovskom regionu, opreljemljena sistemima S-300 i S-400 uočila je i uništila neidentifikovane vazdušne objekte u okviru iznenadne provere borbene gotovosti Vazdušno-kosmičkih snaga, saopštilo je danas ministarstvo odbrane Rusije.

Mobilne radarske stanice su na vreme detektovale mete malih veličina i one na malim visinama – navodi se u saopštenju, preneo je TAS S.

Načelnik generalštaba ruske vojske general Valerij Gerasimov danas je proverio spremnost kontrolnog centra vazdušnih snaga i komande vazdušnih i antiraketnih snaga da deluju u situaciji mogućih vazdušnih udara iz različitih smerova.

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je iznenadnu trodnevnu proveru borbene gotovosti u kojoj učestvuje oko 45.000 vojnika i 1.700 komada naoružanja, uključujući 150 aviona i 20 antiraketnih sistema.

Putin je to naložio nakon što su američki tenkovi i oklopna vozila stigli na sever Estonije u okviru napora NATO da se ojača evropska bezbednost.

Tanjug/Telegraf
Foto:Twitter/CNilar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter