Izvor:
11.02.2017 u 16:56
0

TRAMP NE ODUSTAJE: Izdaje novu uredbu početkom nedelje!

Američki predsednik Donald Tramp razmatra da izda novu izvršnu uredbu o zabrani građanima iz pojedinih zemalja da uđu u SAD, nakon što je federalni apelacioni sud doneo odluku o daljoj suspenziji njegove zabrane za ulazak državljanima sedam mahom muslimanskih zemalja.

Tramp je najavio mogućnost da izda "novu uredbu" već u ponedeljak ili utorak, ne precizirajući o kakvoj vrsti zabrane putovanja bi moglo da bude reči, preneo je Rojters.

Šef osoblja Bele kuće Rajns Pribus izjavio je novinarima kasno sinoć da ostaje mogućnost da slučaj bude iznet i pred Vrhovni sud.

Tramp je uredbom, koju je nazvao nacionalnom bezbednosnom merom za sprečavanje napada islamskih ekstremista, pokušao da zabrani ulazak državljana Irana, Iraka, Libije, Somalije, Sudana, Jemena i Sirije na 90 dana, a ulazak izbeglica iz Sirije na neodređeni vremenski period.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter