Izvor:
12.02.2017 u 14:53
0

SLUČAJNA SLIČNOST? Austrijska vlast proverava navode o Hitlerovom dvojniku! (foto)

Austrijske vlasti proveravaju navode da je oko kuće Adolfa Hitlera viđen nepoznati muškarac, dvojnik nacističkog zločinca, koji ima i njegove prepoznatljive brkove, frizuru i odeću.

– Tog gospodina često viđam u Braunau i pitam se da li je to slučajno – prenosi lokalni list post na Fejsbuku koji je postavio jedan meštanin zajedno sa fotografijom čoveka koji podseća na Hitlera.

Nacistički diktator rođen je 1889. u mestu Braunau am In koje je tada bilo deo Austro-ugarske monarhije. Istražitelji su potvrdili navode lista.

Čovek, star između 25 i 30 godina, poslednji je put viđen u lokalnoj knjižari gde je listao časopise o Drugom svetskom ratu i predstavio se kao Harald Hitler.

Najmanje jednom fotografisan je ispred rodne Hitlerove kuće.

Austrijski parlament doneo je u decembru prošle godine odluku da se kupi trospratna Hitlerova kuća koju vlada iznajmljuje od 1972. kako bi kontrolisala kako se koristi, prenosi Index.hr.

Veličanje Hitlera kazneno je delo u Austriji koju je nacistička Nemačka pripojila 1938. godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter