Izvor:
14.02.2017 u 17:54
0

Bolnica od 48,11 miliona dolara: GRADI SE SPECIJALNA ZGRADA ZA LEČENJE PUTINA!

Moskovske vlasti dale su danas zeleno svetlo za izgradnju ekskluzivne zdravstvene klinike namenjene lečenju ruskog predsednika Vladimira Putina i visokih zvaničnika.

Klinika će, kako je planirano, imati prostor za 10 pacijenata koji ostaju u bolnici istovremeno i sisteme komunikacija koji su prema ruskom zakonu rezervisani za predsednika, premijera i ostale zvaničnike.

Komitet za arhitekturu i prostorno planiranje grada Moskve saopštio je danas da je odobrio planove za projekat, čime je uklonjena i poslednja prepreka za početak izgradnje, navodi britanska agencija.

Komitet je najpre objavio na svom sajtu detaljne planove zgradnje, ali su oni posle kraćeg vremena uklonjeni, bez objašnjenja.

Prema dokumentu, izgradnja će koštati 48,11 miliona dolara, a biće napravljene VIP prostorije, bazen, sobe za sastanke za pacijente, jedinice za pomoćnike.

U pisanom odgovoru Rojtersu pre mesec dana, Odeljenje za upravljanje imovinom Kremlja potvrdilo je gradnju novog bloka, ali navelo i da će u njemu moći da se leče stotine zvaničnika, a ne samo predsednik i premijer.

Tanjug
Foto: Twitter/relombardo3, Twitter/Ronixa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter