Izvor:
15.02.2017 u 17:39
0

PROCUREO TAJNI SNIMAK: Ovo je žena koja je ubila brata Kim Džong Una (VIDEO)

Malezijska državna agencija Bernama objavila je da je u acio luci u Kuala Lumpuru uhvaćena osoba koja je osumnjičena za ubistvo Kim Jong Nama. Žena je kod sebe imala dokumente Vijetnama, a privedena je pri pokušaja bijega iz zemlje.

Nakon što su juče mediji preneli informaciju kako je stariji polubrat sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una ubijen u Maleziji, malezijski Malay Mailje objavio snimak nadzornij kamera koja navodno prikazuje njegovog ubicu.

Na fotografiji se vidi mlada Azijatkinja kraće crne kose u beloj majici na kojoj je isprintan veliki znak LOL (Laughing out loud) i kratkoj suknji kako stoji ispred aerodroma u Kuala Lumpuru i čeka taksi.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/izvestaj%20policije.jpg?m=1487154927

Kim Jong Nam je u ponedjeljak čekao let za Makao kada mu je pozlilo. Veruje da su ga otrovale dvije žene, navodno severnokorejske operativke.

– Postoje informacije da su dve osumnjičene već mrtve – izvestio je Japan Kyodo News citirajući visokog dužnosnika u japanskoj vladi.

Inače, sjevernokorejski agenti u prošlosti bi nakon misija počinili samoubojstvo.

Nakon prve vesti da su pri ubistvu korišćene otrovne igle, pojavila se informacija kako je oružje bila krpa natopljena otrovnom tečnošću.

– Kimov polubrat rekao je radniku aerodroma u čekaonici da ga je neko zgrabio za lice s leđa i pošpricao nešto po njemu – kazao je voditelj istrage Fadzil Ahmat.

– Zamolio je za pomoć i odmah je poslan u kliniku na aerodromu. U klinici je doživio blagi napad, pa su ga stavili u kola hitne pomoći kako bi ga prevezli do bolnice Putraja, ali na putu do tamo je preminuo.

Foto: Twitter/Rojters

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter