Izvor:
18.02.2017 u 17:22
0

Izludeće Putina: OVO ĆE BITI SPOLJNA POLITIKA SAD!

Američki potpredsednik Majk Pens istakao je danas da će administracija predsednika Donalda Trampa podržati NATO i da će stati uz Evropu, čak i ako traži nove načine saradnje sa Rusijom.

U prvom značajnom spoljnopolitičkom obraćanju u ime administracije predsednika Donalda Trampa, Pens je upozorio saveznike u NATO-u da moraju pružiti pravičan doprinos kako bi podržali NATO, napomenuvši da mnogi "nisu na jasnom ili uverljivom putu" ka tom cilju, prenosi Rojters.

Pens je upozorio saveznike da moraju da plate svoj deo kao podršku NATO-u, ističući da "mnogima nedostaje jasan ili kredibilan put" u tom smislu.

On je, takođe, rekao da Rusija mora da poštuje sporazum iz Minska i deeskalira nasilje na istoku Ukrajine.

"SAD će nastaviti da smatraju Rusiju odgovornom, čak i ako tražimo nove mogućnosti za saradnju, a kao što znate predsednik Tramp smatra da se one mogu naći", rekao je Pens na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter