Izvor:
19.02.2017 u 06:46
0

DŽON KELI UPOZORAVA: Nova Trampova uredba o migrantima biće još oštrija!

-Nova zabrana za migrante biće oštrija, ali bolje pripremljena i primenjena da se ne bi ponovile pravne komplikacije i haos na aerodromima koji je izazvala prva- rekao je u Minhenu američki ministar za unutrašnju bezbednost Džon Keli.

Keli je na Minhenskoj konferenciji o bezbednosti kazao da je administracija SAD bila iznenađena odlukom suda i da sada želi da uradi bolji posao, preneo je Rojters.

Američki predsednik Donald Tramp je rekao 6. februara da će izdati novu izvršnu uredbu o migrantima naredne sedmice, nakon što su federalni sudovi suspendovali prethodnu zabranu jer su naveli da su njena "meta" bili muslimani.

Keli je naveo da veruje da će Tramp objaviti mnogo oštriju, ali i jednostavniju verziju zabrane, prenosi AFP.

On je dodao da će sve osobe koje imaju urednu zelenu kartu biti puštene u SAD.

Prema prvoj naredbi, ulazak u SAD bio je zabranjen državljanima iz sedam većinski muslimanskih zemalja na period od 90 dana, kao i izbeglicama na 120 dana, osim onima iz Sirije za koje je zabrana ulaska neograničena.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Twitter/Michael Delauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter