Izvor:
19.02.2017 u 22:07
0

UHAPŠEN HEMIČAR KOJI JE UBIO BRATA DŽONG-UNA: Traga se za još četiri atentatora! (video)

Malezijska policija uhapsila je hemičara iz Severne Koreje koji se dovodi u vezu sa ubistvom polubrata Kim Džong-una.

Ri Džong-čol, koji je studirao medicinu i hemiju i Pjongjangu uhapšen je u Kuala Lumpuru pod sumnjom da je saučesnik u ubistvu Kim Džong-nama. Policija je ranije uhapsila uz pomoć snimka sa aerodroma obe atentatorke, Doan Ti Huong (28) i Siti Aisjah (25).

Policija je objavila i da je u potrazi sa četiri državljana Severne Koreje koji su pobegli iz Kuala Lumpura odmah po ubistvu Džong-nama.

Veruje se da je odbegla četvorka samo deo plaćenih ubica, koji su poslani da ubiju polubrata po naređenju Kim Džong-una. Džong-nam je preminuo posle napada na međunarodnom aerodromu Kuala Lumpuru.

Veruje se da je otrovan otrovom brzog delovanja. Objavljeno je da su poslednje reči Džong-nama bile " Boli, mnogo boli! Isprskan sam tečnošću!"

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter