Izvor:
21.02.2017 u 15:28
0

Krvnik ISIL-a priznao: SILOVAO VIŠE OD 200 ŽENA, MLADIM MUŠKARCIMA TO TREBA! (VIDEO)

Amar Husein, zatvoreni militant ISIS-a, priznaje da je silovao više od 200 žena i tvrdi da im zapovednici daju "zeleno svetlo" da siluju što više.

"Mladim muškarcima to treba", rekao je Husein reporterima Rojtersa. "To je normalno".

Husein tvrdi da se selio iz kuće u kuću u nekoliko iračkih gradova i silovao pripadnice Jezida i drugih manjina dok je ISIS otimao sve više teritorija od iračkih sigurnosnih snaga.

Kurdske sigurnosne službe kažu da imaju dokaze za silovanja i ubistva, ali ne znaju koliko je tačno ovih zločina počinio. Dok je ISIS harao severnim Irakom u 2014., militanti su silovali i otimali žene u seksualno roblje te ubijali njihove muške rođake.

Husein kaže da se pridružio militantima kad mu je bilo samo 14 godina jer ga je lokalni imam privukao u džihad.

POGLEDAJTE:

Izvor: index.hr
Foto: YouTube Printscreen/News News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter