Izvor:
22.02.2017 u 16:58
0

TUGA BOŽIJA: Majka će roditi bebu, iako zna da će odmah umreti!

Keri Jang iz Oklahome i njen muž Rojs doneli su nimalo laku odluku.

U 19. nedelji trudnoće, mladi roditelji saznali su kako njihova nerođena devojčica ima anencefaliju, trajni defekt mozga zbog kojeg će umreti u roku od nekoliko sati nakon rođenja.

Pošto je objavila tužnu vest na Fejsbuku, obavestila je svoje prijatelje o odluci i tako izazvala veliki broj reakcija. Njihova priča je postala viralna.

– Ovo je savršeno srce naše ćerke. Ima savršena stopala i savršene ruke. Ima savršene bubrege, savršena pluća i savršenu jetru. Nažalost, nema savršen mozak. Suočeni s teškim odlukama pred sobom, odlučili smo da iznesemo trudnoću do kraja kako bi Eva mogla da da život nekom drugom doniranjem svojih organa – napisala je Keri na Fejsbuku.

– Ovo nije bila laka odluka. Sledećih 20 nedelja osetiću njene udarce, štucaću i moći ću da čujem sasvim savršene otkucaje srca, znajući da ću je izgubiti samo nekoliko sati nakon porođaja – nastavila je.

Keri opisuje svoje iskustvo preko objava na Fejsbuku i mnogi joj se dive na teškoj odluci koju je donela. Njen suprug joj je velika podrška i često kaže kako se divi svojoj ženi zbog načina na koji se bori s jednom od najgorih noćnih mora svake majke. Beba će se roditi u maju, a svoja iskustva kroz ovo putovanje nastaviće da deli na društvenim mrežama.

Kurir.rs
Foto> facebook/keri young

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter