Izvor:
28.02.2017 u 21:57
0

SIN VLASNIKA „DŽAMBA“ JURIO PORŠEOM 250 NA SAT I UBIO TROJE LJUDI: Jeziva ispovest muža koji je izgubio ženu i dete! (VIDEO)

George Vakakis (24), sin vlasnika lanca supermarketa Džambo i njegov suvozač ostali su na mestu mrtvi, kao i 33-godišnja majka i njeno dete koji su bili su "honda" parkiranoj pored zgrade.

Snimak koja se odmah proširio internetom prikazuje "porše" koji se brzinom 250 na sat zabio u Hondu, a udarac je bio toliko jak da su oba vozila udarila u zgradu i eksplodirala.

Suprug (41) poginule žene zaustavio se na odmorištu kako bi otišao u toalet, kada se "porše" zaleteo u njegovu "hondu". Video je scenu i izjurio iz wc-a vrišteći, ali njegovu porodicu već je progutala plamena buktinja. Pokušao je da im pomogne, ali nije uspeo i uprkos šoku uspeo je da nazove policiju i vatrogasce.

Jedan od preminulih iz Poršea izbačen je iz automobila prilikom udara, ali umro je od povreda, dok je drugi poginuo unutar automobila.

Vakakis je bio u Grčkoj u poseti svojoj porodici tokom kratkog odmora od svojih studentskih obaveza u Sjedinjenim Američkim Državama. Policija je pokrenula istragu i utvrdila kako je "poršeom" jurio je 250 kilometara na sat što je duplo brže od dozvoljenih 120 kilometara na sat.

Vakakis mlađi bio je smatran budućim naslednikom očevog cartva koje uključuje više od 80 prodavnica širom sveta, od kojih su 52 u Grčkoj.

U 2015. godišnja dobit Džumba procenjena je na 568 miliona evra.

Jutarnji.hr
Foto: YouTube Printscreen/DAILY NEWS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter