Izvor:
01.03.2017 u 14:24
0

Sreća mu se osmehnula posle godinu dana: NAŠAO STARI TIKET I POSTAO MILIONER!

Australijanac iz Novog Južnog Velsa postao je milioner nakon što je čisteći svoj auto pronašao loto tiket, star godinu dana, prenosi BBC.

Starac koji je želeo da ostane anoniman, bio je zaboravio da je kupio tiket još u januaru prošle godine. Kada ga je pronašao, proverio je brojeve online i shvatio da je osvojio više od milion dolara.

"Srećan sam što nisam samo uzeo stare torbe iz auta i bacio ih u smeće. Malo je glupo da sam 414 dana zaboravio na svoj tiket i mogao sam da imam svoj novac ranije, ali nema veze bar ga imam sada", kazao je starac.

On će novac uložiti u otplatu kuće za svoju decu i u obrazovanje svojih unuka.

Vlasnica kioska na kojem je prošle godine prodat dobitni loto tiket, Čeril Takerman, rekla je da joj je laknulo, dodajući da je svakodnevno dolazilo mnogo ljudi da je pitaju da li je pobednik pronađen.

Izvor: Tanjug
Foto: Telegraf, Twitter/New Day

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter