Izvor:
03.03.2017 u 14:28
0

TRAMP ŽESTOKO OPLEO PO DEMOKRATAMA: Oni vode totalni lov na veštice , izgubili su kontakt sa realnošću!

Američki predsednik Donald Tramp optužio je demokrate da vode "totalni lov na veštice" protiv državnog tužioca Džef Sešnsa i ostalih bliskih savetnika, čiji su kontakti sa Kremljom postali deo istrage.

– Džef Sešns je pošten čovek – naveo je Tramp u saopštenju i optužio demokrate da su izgubili "vezu sa realnošću", prenosi AFP.

Prema Trampovim rečima, Sešns "nije rekao ništa pogrešno".

– Mogao je da odgovori preciznije, ali je jasno da to nije bilo namerno – naveo je Tramp.

Državni tužilac Džef Sešns saopštio je ranije da će izuzeti sebe iz bilo kakve istrage o predizbornoj kampanji predsednika Donalda Trampa tokom 2016. godine.

Sešns, međutim, nakon snažne podrške koju je dobio od Trampa, nije podlegao pritisku da se povuče sa funkcije zbog optužbi da je u Kongresu lagao u vezi svojih kontakata sa ruskim ambasadorom pre izbora.

Tramp je izjavio da ima puno poverenje u Sešnsa.

Sešns je negirao da se sastao sa ruskim zvaničnicima tokom trajanja predsedničkih izbora kako bi razgovarao o kampanji sadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa.

– Nisam se sastajao ni sa kakvim Rusima ni u kom momentu da bih razgovarao o bilo kojoj političkoj kampanji. Takve izjave su neverovatne i lažne – rekao je Sešns u intervjuu za televiziju "EnBiSi".

Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter