Izvor:
03.03.2017 u 16:01
0

MRAČNE TAJNE NAJMOĆNIJE PORODICE: Vladaju planetom iz senke, a iza svega se krije incest, okultizam i satana! (VIDEO)

Rotšildi su jedna od najbogatijih porodica svih vremena, ali su oduvek bili tajanstveni i o njima nije moglo da se zna baš sve. Iako je vremenom njihov uticaj slabio mnogi veruju da su oni pripadnici novog svetskog poretka i da nas koriste kao marionete.

Jedina činjenica svima poznata je da su bogati. Međutim postoje i one tajnovite i zanimljive stvrai o njima koje uključuju tajna društva, ratove, inceste itd.

Kada imaju više novca nego što to javnost misli, jedini način da ga zadrže je da se međusobno žene, što su i uradili. Rotšildovi su tako sprečili da neko sa strane uđe u porodicu i polaže pravo na njihov novac. Incestni pokret je predvodio osnivač porodice Majer Amšel Rotšild koji je postavio porodičnu lozu tako da žene ukoliko su želel da dobiju naseldstvo morale su da se udaju za svoje rođake, piše "Express".

Uspon porodice na međunarodnom nivou počeo je 1744, sa rođenjem Majera Amšela Rotšilda u Frankfurtu na Majni. Rođen u „Jevrejskoj četvrti”, getu u Franfurtu, Majer je razvio finansijsku kuću i širi svoju imperiju postavljanjem svakog od svojih pet sinova u pet glavnih evropskih finansijskih centara za poslovanje. Grb Rotšilda na štitu sadrži stegnutu pesnicu sa pet strijela koje predstavljaju pet dinastija nastalih od pet Majerovih sinova.

Mnogi članovi moćne porodice su želeli da imaju vlast u svojoj zemlji i smatrali su da su iznad zakona i zakonodavca. Amšel rotšild je navodno jednom rekao: Dajte mi kontrolu nad ekonomijom zemlje i briga me ko joj pravi zakone!

Oni su smatrali da dokle god imaju novca mogu da postavljaju sopstvena pravila.

Neki tvrde kako današnju cenu zlata određuje upravo ova porodica. Pre 13 godina Nejtan Majer Rotšild i njegovi sinovi su se povukli iz biznisa sa zltaom i drugim vrednim metalima, a svoje mesto prepustili porodici Berkli.

Još od 1919. godine Rotšildovi su vodili glavnu reč kad se pet vodećih trgovaca u industriji sastajalo dva puta dnevno kako bi odredili cenu. To je Rotšildovima dalo moć nad ljudima koji su se držali zlata kao najvrednije imovine, a mnogi to rade i danas.

U razdoblju od 1919. do 2004. godine, sastanci su se održavali svakog dana u kancelarijama Nejtana Rotšilda.

Još jedna tvrdnja o tajnovitim poslovima porodice Rotšild smatra da oni zajedno sa Rokfelerovima upravjjaju federlanim rezervama SAD.

Veruje se da su bili satanisti

Mnogi svedoci, koji su navodno ušli u dom ove porodice, tvrde da su unutra videli znake obožavanja satane. Za stolom su navodno imali uvek slobodno mesto za Gospodara Tame i tu nikome nje bilo dozvoljeno da sedi. Kako bi se dodalo još više intriga ovoj priči, kružile su i glasine da su svoje ime potpisivali sa pečatom kralja Solomona.

Iako se pečat smtrao simbolom jevrejskog naroda, to nije bio službeni simbol u to vreme. Tada se na njega gledalo kao na simbol koji su koristili satanisti.

Imali su veze sa tajnim društvima

Do sada se od teoretičara zavere moglo čuti mnogo o tajnim društvima, poput Masona ili Iluminata, ali većina tih priča je započela sa porodicom Rotšild. Neki smatraju da su to tračevi, ali više njih tvrdi da je porodica imala veliki interes u tajnim društvima i njihovim finansijama, a za ovaj deo priče o njima postoji više dokaza da su zaista bili članovi nekih od njih.

Jedan zanimljiv trag ukazuje na to da su Rotšildovi stvarno bili u tajnim društvima iz Prvog svetskog rata. S obzirom na to da je posordica prisustvovala potpisivanju sporazuma na kraju, ljudi su to pripisali njihovom članstvu u Bavarskim Iluminatima , koji su osnovani 1776. godine.

Finansirali više velikih ratova

S obzirom na to da su Rotšildovi kontrolisali navodno polovinu novca na svetu, oni su bili i ti koji su finansirali većinu ratova, koji su se dogodili u poslednjih 200 godina.

Finansirali su sve još od Napoleonovih ratova, pa do Svetskih ratova 20. veka. Pozajmljivali su novac vladama zemalja umesto pojedincima, pa su tako i postali, a i ostali, najmoćnija porodica u istoriji sveta.

Na krjau svakog rata, zarađivali su ogromne količine novca jer su tada počeli da se vraćaju krediti, a zemljama je trebalo još novca za obnovu, što je značilo još para za porodicu. Većina banaka je tokom rata uništena, pa su Vlade mogle da se obrate za pomoć jedino Rotšildovima. Možda je to razlog zašto se smatra da su bili iznad zakona u većini zemalja.

Imali su jako čudne zabave

Jedina stvar koja nije pomogla u suzbijanju tračeva o Iluminatima, bile su zabave koje su Rotšildovi priređivali. Najpoznatija je ona sa koje postoje i fotografije iz 1972. godine. Pozivnice us gostima poslate naopačke, pa je zvanicama bilo potrebno ogledalo kako bi ih pročitali, a kad su stigli na zabavu svetla na kući su postajalo jarko crvena.

Možda je čudno što se niko iz porodice ne pojavljuje na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi, ali to ne znači da i dalje nisu najbogatiji. Porodica tvrdi kako je njihovo neto bogatstvo 350 milijardi dolara, a razlog za to su i venčanja unutar same porodice.

Nejtan Rotšild je prevarom došao do finansija Engleske

On je u vreme bitke kod Vaterloa praktično bio vlasnik svega u Engleskoj što je imalo veze sa novcem. S obzirom na to da je imao kontakte, bio je u prednosti i mogao je pre svih da razglasi kako će se završiti bitka kod Vaterloa. Okolo je zvao i tvrdio da bitka nije izgubljen slučaj, dok su ostali smtrali kako je to gubitak koji će upropastiti državu.

Tako se veruje da je Nejtan otišao direktno na Londonsku berzu i prodao svoje obveznice britanskoj vladi. Kad su ostali videli šta radi, uradili su isto i tako uzrokovali pad cena deonica skoro do nule. Kada su se cene dramatično spustile Nejtan je otkupio sve svoje obveznice, ali i sve ostale i tako dobio moć.

Blic
Foto: Wikipedia
Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter