Izvor:
05.03.2017 u 00:26
0

STRAVA I UŽAS: Majka udavila petogodišnje dete u reci, pas je sprečio da ubije i drugo! (VIDEO)

Telo nestalog petogodišnjeg dečaka pronađeno je u reci Marej u australijskom gradu Moama, piše ABC, a prenosi Gardijan.

Lokalna policija izjavila je da je telo pronađeno u subotu ujutro i veruju da se radi o nestalom dečaku.

Njegova majka (27) optužena je za pokušaj ubistva drugog, devetogodišnjeg sina, a protiv nje se spremaju i nove optužnice.

Ona se nije pojavila pred sudom nakon što je zatražila pravo da ostane u pritvoru. Odbijen joj je zahtev za kaucijom pred sudom će se pojaviti u ponedeljak putem audio-vizuelne veze.

Prema medijima Ferfaksa, policija je na sudu izjavila da je pokušala utopiti svoja dva sina kada ju je napao pas, a zatim se predala policiji.

Njen stariji sin pronađen je izmrcvaren i prevezen u bolnicu. Iako je stanje vrlo ozbiljno, za sada je stabilan.

Otac dečaka navodno duže vreme nije komunicirao s majkom te nije ni upoznao mlađeg sina, a za medije je izjavio da je "oglupeo".

Index.hr
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter