Izvor:
09.03.2017 u 15:49
0

Vikiliks otkriva: CIA KORISTILA „PUTINA“ ZA PRISLUŠKIVANJE!

Agenti CIA su koristili tehnike za špijuniranje koje su nazivali po imenu ruskog predsednika Vladimira Putina, objavio je Vikiliks.

Kako je navedeno u novoj seriji podataka koje je CIA smatrala strogo čuvanom tajnom, američki obaveštajci su koristili "pet lokacija za tajno slušanje".

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vikilis.jpg?m=1489048728

Oni su sve te lokacije nazivali "Džepni Putin" (Pocket Putin) i koristili su ih za prisluškivanje računara i telefona, u koje su prethodno ubacivani "zloćudni softveri".

Lokacije za prisluškivanje su bile postavljene na serveru CIA, a ekipa ljudi koja je operisala njima je zaposlena u Operativnom odeljku za podršku, koji postoji kao posrednik između operativnog osoblja CIA i osoblja za tehničku podršku CIA.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/putin-01-01.jpg?m=1464398928

Sve to je funkcionisalo tako što agenti CIA izdaju zahteve posle čega dolazi do hakerskih napada, preko niza lokacija, uključujući i "Džepnog Putina".
Vikiliks nije objavio gde su korišćene lokacije za prisluškivanje sa imenom ruskog predsednika, kao ni šta su prikupljale, ali se ističe da je svrha bila "nadgledanje i komunikacija sa zloćudnim softverima koji su napadali računare i drugu opremu".
Navodno je Operativni odeljak za podršku svoje projekte nazivao "najcrnjim Trojancima i alatima za prikupljanje podataka".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter