Izvor:
09.03.2017 u 17:03
0

DA LI JE OVO MOGUĆE: Tramp je samo marioneta, ovaj čovek ga doveo na vlast i odlučuje umesto njega?! (FOTO GALERIJA)

“A jedan čovek, Donald Tramp, bi trebalo da preokrene sve ovo?“

Već duže vreme je jasno da je Amerika na “aparatima“, još od šezdestih i kraja rata u Vijetnamu. Ubrzano pogoršavanje stanja Amerike krajem sedamdesetih je ono što je dovelo do toga da se zapitamo šta se dogodilo sa obećanjem “američkog sna“.

Ono što ne možemo da razumemo je svo to uvrtanje ruku, cepanje odeće i škrgutanje zubima. Zar Amerika nije znala šta se dešava i pre nego što je Tramp izabran? Očigledno ne.

Obratite pažnju: Rotšildovi su konsolidovali svoje evropske oblasti bogatstva i moći do kraja 1700-ih godina. Na prelazu tog veka, oni su praktično posedovali, i svakako, kontrolisali Britaniju, jedinu supersilu tada, globalnu silu gde “sunce nikad ne zalazi“.

Rotšildovi su takođe imali značajan uticaj na ishod Napoleonovih ratova (1803-1815), koji su služili da se uguši uspon druge potencijalne supersile- Francuske. Finansijska moć Rotšildovih je prvobitno bila smeštena u Francuskoj, ali kada je Napoleon počeo da se opire njihovim ekonomskim planovima za njegovu zemlju, Rotšildovi su preusmerili novac u Britaniju i raspirili sukob između Britanije i njenog tradicionalnog neprijatelja Francuske. Rezultat: nestanak Napoleonove moći u bici kod Vaterloa (1815).

Od tog trenutka je porasla moć Rotšildovih. Oni su odigrali ključnu ulogu u podsticanju i uticanju na američku Američku revoluciju (1765-1783), rat 1812. godine između Amerike i Britanije, meksičko-američki rat krajem 1840-te, i američki “građanski rat“ od 1861-1865. godine.

Do tog vremena su Rotšildovi počeli da šire svoju parazitsku bazu moći do “Novog sveta“. Ovi ratovi su reflektovali njhov ratući interes u Americi i njihovo postepeno napuštanje Britanije kao njihovog centra moći. Sa Jevrejima se sve uvek vrtelo oko rata. Od dana kada su Jevreji izmislili svoju Toru, sve se uvek vrtelo oko krvavog rata.

Do kraja 19. veka, Rotšildovi su počeli da konsoliduju svoju kontrolu nad Amerikom. Otprilike u isto vreme je otkriven mali deo njihovog globalnog plana senzacionalnom objavom “Protokola sionskih mudraca” (1903.), što je jednostavno odbačeno kao “falsifikat“.

Dvanaest godina nakon početka novog veka, potpuna ekonomska kontrola Rotšildovih nad Amerikom je konačno ostvarena sa donošenjem Zakona o Federalnim rezervama (decembar 1913). U roku od sedam meseci od postojanja tog zakona, svet je bio u ratu, vukući Ameriku (sa njenom masovnom vojskom od dva miliona vojnika) u krvoproliće. To je bilo u aprilu 1917. godine.

Zakon Federalnih rezervi je bio ista šema koja se ponavlja sa izborom Trampa.

Jevrejski ekonomski uticaj je onda izazvao dva najsmrtonosnija rata u istoriji ratova, prvi 1914. godine a drugi 1939. godine. Od samog početka veka, ratovi su besneli tokom veka na mestima kao što su Filipini i Južna Amerika.

Odmah nakon sredine globalnih ratova veka, došla je “seksualna revolucija“ 1960-ih. To je bila slabo prerušena, jevrejska, marksistička revolucija koja je služila da se uništi američka kultura, smanjujući je na jednu od neukih, glupih zveri u teranju koji su sada preuzeli zemlju, dobrovoljno marišarajući iza jevrejskog jednoglasnog poziva za više ratnog krvoprolića širom sveta.

Zato ne bi trebalo da bude ni najmanjeg iznenađenja u saznanju da je svet u svom sadašnjem metežu sa ratom na pomolu, ponovo. Zahvaljujući jevrejskim destabilišućim ratovima i revolucijama, skoro ceo Bliski istok je destabilizovan i uništen. Sekundarni efekat ovog razaranja su bile neograničene poplave imigranata u Evropi, čime se destabilizuje i uništava većina Evrope i njenih različitih kultura.

Vama, naravno, nije dozvoljeno da kažete da Jevreji imaju bilo kakve veze sa “krizom migranata“, osim naravno, ako ste izuzetno glup Jevrej koji je pustio mačku iz džaka otvoreno brbljajući o jevrejskoj odgovornosti za ovu veliku katastrofu.

Zahvaljujući jevrejskoj ekonomskoj kontroli koja je im je omogućila da izvade utrobu američke proizvodnje i industrije, Amerika sada u potpunosti zavisi od globalne trgovine. Amerika više ne može da opstane bez konstatne infuzije spoljne trgovine koja je u potpunosti pod kontrolom jevrejske eknomske politike.

A jedan čovek, Donald Tramp, bi trebalo da preokrene sve to?

Kako neko može biti toliko naivan da veruje da bi bilo koja osoba, ili čak i mala grupa ljudi, ikada mogla da preokrene ovu kontinuiranu paradu dugotrajnih istorijskih trendova koji su počeli sa akumulacijom velikog dela svetskog bogatstva od strane Rotišldovih?

Ovo bi trebalo da bude posebno vidljivo, s obzirom da Jevreji imaju svo bogatstvo da finansiraju svoje planova, dok svi ostali imaju nešto malo više od ljutitih reči.

Svima mora biti jasno da svet ide pravo, usko i tačno po šitama plaćenim novcem Rotšildovih. Ono što se vidi u svoj ovoj fami oko Donalda Trampa je upravo ono što se i očekivalo, to jest, još jedna jevrejska predstava s namerom da okupira javnost dok se drugi, daleko značajniji događaji odvijaju nezapaženo.

To je upravo način na koji su Jevreji igrali igru obmane još od vremena Starog zaveta.

Jevreji su ponosni na svoju magičnu pronicljivost. Mađioničari zasnivaju svoja dela na obmani. Hej, pogledajte šta radi ova ruka! A vi i ne primećujete šta radi druga ruka!

Od početka njihovog uspona do globalne, ekonomske moći, Rotšildovi i njihovi jevrejski sledbenici su vukli konce kao globalna kriminalna mafija, što su oduvek i bili. Da li će svet prepoznati to i preduzeti mere da odstrani ovog otrovnog, bolesnog prazita ili će trpeti posledice gledanja važne utakmice na televiziji dok je svet u plamenu, to ostaje da se vidi.

Ako je prošlost pokazatelj budućnosti, onda svet može uskoro očekivati nuklearni rat. Za sada Jevreji imaju bolji rezultat u stvaranju rata nego fond Vorena Bafeta u stvaranju bogatstva.

Zašto komplikovati ovo pitanje kada je zaista jednostavno?

Američki san, zahvaljujući mahinacijama Rotišildovih i njhovih marioneta, se sada pretvorio u potpunu noćnu moru.

Webtribune.rs
Foto: RT.com

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter