Izvor:
13.03.2017 u 19:54
0

NJENA PRIČA RASPLAKALA JE MNOGE: Ruska predstavnica na Evroviziji proslavila se Molitvom Marije Šerifović!

Učešće Rusije na Evrosongu 2017 bilo pod znakom pitanja, s obzirom na to da je domaćin Ukrajina, ali ruska nacionalna televizija zvanično je potvrdila da će njihova zemlja imati svog predstavnika. Rusiju predstavlja Julija Samoilova (28) koja će pevati pesmu "Flame is Burning".

Ova pevačica sa hendikepom proslavila se 2013 godine, kada je učestvovala u "X Faktoru".

Na audiciji je tada pevala pesmu "Molitva", kojom je Marija Šerifović pobedila na Evroviziji 2007 godine.

Inače, Julija je rođena kao zdravo dete, ali je posle vakcinacije prestala da oseća noge. Doktori su joj prognozirali još tri godine života.

"Roditelji su me vodili kod raznih vračeva I iscelitelja, neki su bili nepoznati, a neki svetski poznati. Sve su to šarlatani", rekla je Julija svojevremeno za strane medije. Kaže da je muzika njena terpaija.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter