Izvor:
13.03.2017 u 22:30
0

(VIDEO) Skanadalozan dokumentarac: CNN NAZVAO PUTINA UBICOM I SILEDŽIJOM!

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/Putin2.jpg?m=1464508027

Američka TV kuća CNN večeras emituje kontroverzan dokumentarac o Vladimiru Putinu pod nazivom "Najmoćniji čovek na svetu". U filmu o Putinu govore američki političari i analitičari a za ruskog predsednika se kaže da je siledžija, ubica i da je, ni manje ni više, on doveo Donalda Trampa na vlast.

Zbog skandaloznog dokumentarca, oglasio se i portparol ruskog predsednika, Dmitrij Peskov, rekavši da je i očekivao da dokumentarac CNN o Vladimiru Putinu bude pristrasan, ali da je zahvalan autoru na mogućnosti da pojasni poziciju Kremlja.

-To je očigledno uslovljeno činjenicom da je dokumentarac, sudeći po svemu, pravljen sa pristrasnošću i u skladu sa nastavkom demonizacije naše zemlje i našeg predsednika“, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje šta misli o insertu iz tog dokumentarca pod nazivom "Najmoćniji čovek na svetu".

„Najmoćniji čovek u svetu" televizije CNN, koji je posvećen ruskom predsedniku, biće emitovan večeras u 21 sat.

Pogledajte trejler za film o Putinu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter