Izvor:
15.03.2017 u 03:07
0

I TO JE MOGUĆE: Iznajmite džihadistu, šifra – povoljno!

Rofik je bio meta jednog vazdušnog napada prošlog meseca kad su ubijeni njegov sin i supruga, a što se tiče njegove sudbine, ona je i dlaje nejasna. Bilo je reči o tome da je in preminuo, ali islamistički borci koji rade sa njim negiraju to i insistiraju da je on uspeo da preživi.

Obuka i naoružavanje pobunjenika je postalo sporo i haotično u Siriji. U leto 2012. godine, sa protestima protiv režima Bašara Al Asada, novinar Independenta je pratio grupu opozicionih boraca na čelu sa Abdulom Hakom, 34-godišnjim mehaničarem koji sebe naziva komadantom otpora u Idlibu.

blic.rs
Foto: Twitter/Malhama Tactical

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter