Izvor:
18.03.2017 u 17:12
0

PRVA SLIKA PARISKOG TERORISTE: Ovo je napadač na aerodrom Orli! (foto)

Neimenovani muškarac je ubijen u sukobu koji se dogodio posle njegovog pokušaja krađe, kada su ga usmrtili pripadnici bezbednosnih službi.

Čovek koji je ubijen na aerodromu Orli pošto je oteo pušku vojniku, prethodno je ranio policajca u Parizu, a reč je o radikalizovanom muslimanu, od ranije poznatom policiji, izjavio je jedan policijski izvor, javio je Rojters.

On je potvrdio da je jutros oko sedam sati prilikom rutinske saobraćajne provere, muškarac pucao na policajce, a zatim pobegao.

Taj isti muškarac – radikalizovani musliman poznat obaveštajnim službama i pravosuđu – zatim je uzeo oružje od vojnika na južnom terminalu aerodroma Orli pre nego što je ubijen“, rekao je taj izvor.

"Muškarac je uspeo da ukrade oružje vojniku. Brzo je neutralisan", navedeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Francuske.

Oko 3.000 ljudi je evakuisano sa aerodroma po objavi da postoji opasnost.

Kurir
Foto: Yоutube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter