Izvor:
19.03.2017 u 16:53
0

Tramp poručuje: PUTIN JE TVRD ORAH!

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je ruski predsednik Vladimira Putina "tvrd orah".

On je to rekao u intervjuu za tv "Fox njus", kada su ga upitali da u dve reči opiše različite ljude iz sfere politike i zabave, prenosi Sputnjik.ž

"Ne znam ga, ali je sigurno tvrd orah. Ne znam šta on radi za Rusiju, ali ćemo u nekom trenutku saznati", rekao je Tramp. Tramp je prokomentarisao i učestale napade Demokratske partije na njegovu administraciju.

"To što se dešava u Vašingtonu je užasno. Mi imamo određeni broj ljudi koji se bavi curenjem informacija. Oni jednostavno ne poštuju zakon i mi to moramo da promenimo", rekao je Tramp.

Upitan da li bi bivši predsednik SAD Barak Obama mogao da bude režiser te kampanje, Tramp je odgovorio da "sve može da bude".

Tanjug
Foto: Youtoube Printscreen/ Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter