Izvor:
21.03.2017 u 03:42
0

DEMOKRATSKA SENATORKA ŠOKIRALA AMERIKU: Tramp podnosi ostavku!

Tramp uskoro podnosi ostavku?!Demokratska senatorka i članica odbora za pravosuđe Dajen Fajnštajn tvrdi da će američki predsednik Donald Tramp uskoro podneti ostavku, prenosi britanski Indipendent

Kako se navodi, ona je, na protestu održanom u Los Anđelesu, sugerisala da će Tramp pre podneti ostavku nego što će biti prisiljen da ode sa vlasti.

Istovremeno je aludirala da zna više nego što može da kaže u ovom trenutku.

– Znamo da on svakodnevno krši zakon. On očigledno ima dogovor sa Rusijom. Ima toliko stvari koje on radi, a koje su protivustavne. Kako ćemo da ga svrgnemo? – upitala je Fajnštajn prisutne i ponovila da mnogo ljudi istražuje te slučajeve.

– Mislim da će on sam da ode – rekla je Fajnštajnova.

List podseća da ona nije prva koja je sugerisala da bi Tramp mogao da odluči da podnese ostavku.

Reditelj Majkl Mur, koji je i predvideo da će Tramp osvojiti izbore, pogrešio je u očekivanju da će Tramp dati otkaz još pre inauguracije.

Jedini američki predsednik koji je podneo ostavku je Ričard Nikson, koji je to uradio zbog Votergejt skandala.

informer.rs
Foto: Facebook/DonaldTrump, Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter