Izvor:
21.03.2017 u 14:27
0

HAOS U ZATVORU: Bande izazvale nerede, poginula tri čuvara!

Najmanje tri čuvara su podlegla povredama zadobijenim u neredima, koji su izazvali članovi bande u centralnom zatvoru za maloletne i punoletne prestupnike u San Hose Pinuli, 20-ak kilometara istocno od glavnog grada Gvatemale, saopštili su danas zvaničnici.


Predsednik Gvatemale Džimi Morales napisao je na svom Tviter nalogu da su četiri taoca spašena juče, ali je policija kasnije saopštila da je jedan od njih preminuo u bolnici, dok su dvojica poginula u neredima.

U neredima je povređeno još nekoliko osoba, preneo je AP.

Članovi bande zahtevali su bolju hranu, privilegije vezane za posete i premeštaj za najmanje 250 maloletnika, koji pripadaju istoj bandi koji se nalaze u drugim zatvorima.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay, YouTube Printscreen/HBODocs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter