Izvor:
21.03.2017 u 18:02
0

Britanska premijerka: TRAMP JE DŽENTLMEN, NORMALNO JE DA ME DRŽI ZA RUKU

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp bio pravi džentlmen tokom njihovog susreta u Vašingtonu početkom godine.

Ona je u intervjuu za američki magazin "Vog" rekla da ne treba pogrešno shvatiti to što su se oni prilikom susreta držali za ruke, prenosi Rojters. S druge strane, mediji podsećaju da je Tramp odbio da se rukuje sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/tramp%20merkel.jpg?m=1489773848
"Smatram da je on (Tramp) bio džentlmen. Dok smo prolazili kroz rampu, on je kazao da bi moglo da bude malo nezgodno", rekla je ona misleći na to što ju je Tramp uhvatio za ruku dok su izlazili iz Ovalnog kabineta na pres konferenciju.

"Ne komentarišemo privatne razgovore koje smo imali. Sve što bih želela da kažem jeste da se ne plašim da pokrećem razgovore. Priroda odnosa je takva da moramo da budemo iskreni i otvoreni jedni prema drugima", dodala je Mej.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter