Izvor:
22.03.2017 u 16:02
0

Sukob na pomolu: LIKVIDIRAN TURSKI VOJNIK SNAJPEROM SA KURDSKE STRANE TURSKO-SIRIJSKE GRANICE!

Turski vojnik ubijen je hicem iz snajpera koji je ispaljen preko tursko-sirijske granice, sa teritorije severoistične oblasti Sirije koju kontrolišu Kurdi, saopštila je danas turska vojska.

Vojnik je ubijen u turskoj pograničnoj provinciji Hataj, a turska vojska je u saopštenju navela da je uzvratila vatrom u znak osvete nakon što je vojnik ubijen, prenosi Rojters.

Britanska agencija primećuje da je do incidenta došlo dva dana nakon što je sirijska kurdska milicija YPG (Jedinice za zaštitu naroda) saopštila da Rusija uspostavlja vojnu bazu u Siriji na granici sa Hatajem i da će pomoći u obuci njenih boraca.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter