Izvor:
23.03.2017 u 18:06
0

Britanska premijerka priznala: ZNALI SMO SVE O NAPADAČU IZ LONDONA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/tereza-mej-01.jpg?m=1468433235
Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je danas da će policija objaviti ime napadača, kada se, kakoje rekla, za to steknu uslovi.
Ona je govoreći pred poslanicima britanskog Donjeg doma parlamenta, dan nakon napada, kazala da je napadač rođen u Britaniji i da je odranije poznat obaveštajnim službama, ali da su ga one smatrale "perifernom figurom", prenosi Rojters.

"Ono što mogu da potvrdim jeste da je rođen u Britaniji i da je pre nekoliko godina bio pod istragom obaveštajne službe MI5 zbog povezanosti sa nasilnim ekstremizmom", rekla je ona poslanicima.

Prema njenim rečima, on nije bio deo "aktuelne slike obaveštajnih službi".

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/abu%20izadin.jpg?m=1490211119
Mej je poručila, dan posle napadu u Londonu, da se Britanija ne plaši.

Kako je rekla"jučerašnji teroristički akt pokušao je da naruši demokratiju i nazvala ga napadom na "slobodne ljude svuda u svetu", prenosi AP.

"Ovaj teroristički akt pokušao je da naruši demokratiju, ali danas se sastajemo kao i obično", rekla je Mej.

Prema njenim rečima, najbolji odgovor na terorizam je da se ljudi ponašaju normalno i uobičajeno.

U okviru istrage povodom jučerašnjeg napada u Londonu uhapšeno je osam osoba.

Generalni direktor domaće obaveštajne agencije MI5 Endru Parker rekao je da je ta služba u punoj pripravnosti kako bi pomogla policiji.

"Zajedno sa našim kolegama policajcima radimo na slučaju i čestitamo na odličnom profesionalnom odgovoru na napad", rekao je Parker.

Foto: Twitter/KSGGeog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter