Izvor:
24.03.2017 u 07:53
0

Tramp za poznati magazin: DOBRO MI IDE JER SAM PREDSEDNIK, NASLEDIO SAM NERED U BELOJ KUĆI!

Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu za "Tajm" imao samo jedan odgovor na pitanje šta misli o vlastitoj verodostojnosti, pošto je novinaru rekao: "Izgleda da mi ne ide toliko loše, jer ja sam predsednik, a vi niste".

Nakon pitanja o ugledu Bele kuće i njegovoj povezanosti s obaveštajnim službama, Tramp je izbegavao direktan odgovor i samo ponavljao da je "nasledio nered".

Prema Trampovim rečima, taj nered uključuje situaciju sa Severnom Korejom i Bliskim istokom, situaciju u trgovini kao i netačne državne statistike o zaposlenosti.

"Nasledio sam nered s poslovima, uprkos statistikama, znate, moje statistike su još bolje, ali to nisu prave statistike, jer imate milione ljudi koji ne mogu da pronađu posao", rekao je Tramp, prenosi portal Indeks.hr.

Kada ga je novinar upitao je li zabrinut da će sve nedokazane tvrdnje štetiti njegovoj verodostojnosti, Tramp je odgovorio: "Navedite koja je tvrdnja netačna! Mislim, iskreno".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter