Izvor:
25.03.2017 u 15:53
0

NAORUŽANA RAZBOJNICA ZAPUCALA NA POLICIJU: Njihova reakcija slediće vam krv u žilama! (video)

Šokantan snimak emitovan je u američkim medijima, a na njemu se vidi trenutak kada policajac u državi Oklahomi, svojim vozilom gazi 21-godišnju razbojnicu koja je potom podlegla povredama.

Ovome je prethodila potera ulicama jednog stambenog naselja u Tulsi u kojoj je policajac pokušao da uhvati Madison Dikson. Nju je policija tražila zbog četiri oružana incidenta koja je izazvala prošle nedelje.

U jednom od tih incidenata pucala je u glavu muškarcu koji je u kritičnom stanju.

Policajac je uočio osumnjičenu na ulici. Videvši ga, ona je uskočila u parkirani kamionet i naterala dejvojku u njemu da se da u beg. Nakon potere ulicama, Dikson je iskočila iz kamioneta i trčeći pokušala da umakne policajcu u patrolnom vozilu. Na snimku se vidi da je u ruci držala pištolj.

U jednom trenutku okrenula se i zapucala prema policajcu, a ovaj ju je potom pregazio svojim vozilom. Devojka je od zadobijenih povreda preminula.

Osim ranjavanja muškarca u glavu, Dikson je prošle nedelje u jednom tržnom centru hicem iz pištolja pogodila ženu u ruku, a u drugoj radnji je izvela oružanu pljačku.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter