Izvor:
25.03.2017 u 16:04
0

TRAGIČNA SUDBINA PRAVOG VUKA SA VOL STRITA: Bio na vrhu sveta, a onda se previše zaneo! (foto)

Bile su to osamdesete, kada je pohlepa bila vrlina, a Wilijam Preston King bio je na vrhu sveta.

Mladi broker s Vol Strita živeo je svoj život iz snova – radio je za velike igrače, živeo u luksuznom stanu u i vozio se u skupocenom automobilu.

Međutim, zgodan i ambiciozan Preston malo se previše zaneo – preterano je izlazio po ekskluzivnim klubovima, pio isključivo najskuplja pića i šmrkao brda kokaina. Dobra vremena brzo su se pretvorila u horor priču.

Sve je krenulo nizbrdo, novac koji je trošio bez kontrole brzo se topio, a Preston je češće bio drogiran i pijan, nego čist. Iako uspešan broker, posao u takvom stanju nije mogao da zadrži, čak ni zbog činjenice da ima moćne prijatelje. Sve to dovelo je do toga da spava po ulicama na praznim kutijama od pice.

Fotografiju kako spava na ulici stavili su njujorški policajci kako bi protestovali protiv načina na koji se gradske vlasti Njujorka bore protiv beskućnika i tako ga je prepoznala njegova majka. Njegova sestra je rekla kako su s njim izgubili svaki kontakt u januaru ove godine.

Ispričala je kako je njen brat, koji danas ima 52 godine završio neke od najboljih škola i bio je jedan od dva procenata najboljih brokera.

Poslednje što je njegova porodica o njemu znala je da se lečio od zavisnosti, nakon što ga je sestra izbacila iz kuće jer je krao od nje novac.

"Tada smo zadnji put razgovarali", rekla je njegova sestra.

Kurir
Foto: Twitter/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter