Izvor:
27.03.2017 u 14:43
0

TRAMP OSNIVA KANCELARIJU ZA ZETA: Ćerku pozvala Merkel na Samit o ekonomskom osnaživanju žena!

Američki predsednik Donald Tramp planira da pri Beloj kući osnuje kancelariju, koja bi popravila funkcije vlade koristeći ideje iz poslovnog sektora, a koju bi vodio Trampov zet Džared Kušner, izjavio je danas jedan od zvaničnika Trampove administracije.

Kako se navodi, osnivanje Kancelarije za američke inovacije pri Beloj kući uskoro će objaviti Donald Tramp, prenosi AP.

Ćerka američkog predsednika Ivanka Tramp učestvovaće krajem aprila na samitu o ekonomskom osnaživanju žena u Berlinu, a poziv za učešće dobila je lično od nemačke kancelarke Angele Merkel, saopštili su danas zvaničnici iz Bele kuće.

Merkelova je ćerku američkog predsednika Donalda Trampa pozvala prilikom nedavne posete Beloj kući, prenosi AP.

U Berlinu će na samitu učestvovati predstavnici 20 evropskih zemalja, a kako se navodi Ivanka Tramp je i ranije radila na poboljšanju ekonomskih mogućnosti za žene.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, CitizenSlant

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter