Izvor:
29.03.2017 u 01:08
0

OTAC NAZVAO DECU IMENIMA NACISTA: Sada je prevazišao sebe, dao im prezime najgoreg od svih!

Vrhovni sudija odobrio je zahtev Isidora Hita Kembela za promenu prezimena. Nakon što je sina nazvao Adolf, a kćerku Eva Braun, sada će zahvaljujući ocu, samoprozvanom nacisti, deca dobiti i prezime Hitler.

Vrhovni sudija odobrio je zahtev Isidora Hita Kembela za promenu prezimena. Nakon što je sina nazvao Adolf, a kćerku Eva Braun, sada će zahvaljujući ocu, samoprozvanom nacisti, deca dobiti i prezime Hitler.

"Dobio sam ime heroja", rekao je Kempbel nakon što mu je sudija Vrhovnog suda Majkl Onil odobrio zahtev za promenu prezimena.

Osim grozota Drugog svetskog rata, kaže Kembel, Hitler je bio heroj zato što je spasio Nemačku, podigao ekonomiju, izgradio puteve, omogućio više posla, brinuo je o nemačkom narodu. Zanimljivo, moderni Hitler za njega je Tramp koji brine o narodu.

"Jedino Tramp uvažava mišljenje naroda Amerike, ostali su samo sedeli u kancelarji i punili džepove novcem", kaže kembel. Zbog dece, Adolfa Hitlera i Eve Braun, godinama je već na meti socijalne službe. Na sudu u Nju Džersiju 2009. bilo je prvo saslušanje u kom su roditeljima hteli da oduzmu decu, Adolfa Hitlera, Džojs Lin Arijan Nejšn Kembel i Honszeslin Džini Kempbel.

Pažnju su privukli prvi put 2008. kada im je supermarket odbio napraviti rođendanski tortu za 3-godišnjeg sina s natpisom 'Sretan rođendan Adolf Hitler', a kasnije su bili glavni protagonisti dokumentarca 'Upoznajte Hitlere'.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/Chasing News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter