Izvor:
29.03.2017 u 14:38
0

NAJBOLNIJA FOTOGRAFIJA KOJU STE IKADA VIDELI: Ova devojčica rasplakala je internet svojom sudbinom! (foto)

Fotografija na Fejsbuk profilu Džuli Apicel već se gotovo šest meseci neprestano deli na društvenim mrežama, a ono što ona prikazuje dovodi do suza hiljade ljudi. Naime, Džuli je objavila dve fotografije iz istog ugla stana, jednu iz 2015. godine gde njena ćerka Emili pozira pred prvi dan škole, i drugu iz 2016. godine gde je ugao stana prazan.

Emili Raš umrla je od raka bubrega, a njena majka ovom emotivnom objavom pokušava da podigne svest o simptomima raka kod dece.

– Vreme je školskog fotografisanja. Vidite, na slici nedostaje neko poseban – moja kći Emili. Zamislite da je fotografija vašeg deteta poslednja koju ćete napraviti i koja će ostati samo kao uspomena – napisala je Džuli i pozvala sve svoje prijatelje da zajedničkim snagama podele fotografiju i pokušaju da podignu svijest o simptomima raka kod dece.

I uspelo je.

Fotografija je podeljena nekoliko desetina hiljada puta, a brojni korisnici Fejsbuka i dalje ostavljaju komentare ispod slike i izražavaju duboko žaljenje zbog smrti male Emili.

Mnogi kažu da je ovo najbolnija fotografija koju su ikada videli na društvenim mrežama, i da fotografija praznog ugla stana govori više od hiljadu reči i slama srca.

Pogledajte fotografiju:

telegraf.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter