Izvor:
29.03.2017 u 23:24
0

HAOS U JERUSALIMU: Palestinka napala policiju nožem, oni je likvidirali!

Jedna Palestinka nasrnula je danas nožem na izraelske policajce na glavnom ulazu u Stari grad u Jerusalimu, nakon čega su oni na nju pucali i ubili je, saopštili su zvaničnici.

Reč je o majci 27-godišnjaka koga je izraelska policija ubila u septembru tvrdeći da je napadač, ali je kasnije priznala da nije bio kriv.

Pomenuta žena je napala pripadnike bezbednosnih snaga na ulazu u Stari grad, ali je upucana pre nego što je ikoga stigla da ubode nožem, saopštila je portparolka policije, prenosi AFP.

Na fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se kako srednjovečena žena licem nadole leži na zemlji posle napada ispred kapije.

Palestinsko Ministarstvo zdravlja identifikovalo je tu ženu kao Siham Nimr (49) iz izbegličkog kampa Šuafat u istočnom Jerusalimu.


Palestinska zvanična novinska agencija navodi da je ona majka Mustafe Nimra (27) na koga su izraelski policajci ispalili smrtne hice u septembru 2016.

Policija je tada prvobitno saopštila da je on napadač, ali je kasnije priznala da to nije istina.

Talas nasilja koji je izbio u oktobru 2015. odneo je živote 258 Palestinaca, 40 Izraealaca, dva Amerikanca, jednog Jordanca, jednog Eritrejca i jednog Sudanca, navodi francuska agencija.

Većina ubijenih Palestinaca je izvela napade nožem, vatrenim oružjem ili automobilima, saopštile su izraelske vlasti, dok su drugi ubijeni tokom protesta, sukoba ili u izraelskim vazdušnim napadima u Pojasu Gaze.

AFP napominje da je nasilje, uprkos sporadičnim napadima, u tom regionu opalo proteklih meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter