Izvor:
29.03.2017 u 23:53
0

Lavrov o sastanku dva lidera: PUTIN I TRAMP ĆE SE SASTATI KAD TO OBOJICI BUDE ODGOVARALO!

Ruski predsednik Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp sastaće se onda kada to obojici bude odgovaralo, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu američkom časopisu "Nešenel interest" (National Interest).

Šef ruske diplomatije je u intervjuu tom mesečniku rekao i da bi Ministarstvo spoljnih poslova Rusije i američki Stejt department trebalo da bliže sarađuju, a istovremeno je izrazio spremnost za razvijanje odnosa sa SAD "u poštenim uslovima", prenosi danas Tas s.

"Rekli smo da ćemo biti spremni da razvijamo odnose sa SAD u meri i onoliko duboko koliko je administracija SAD za to spremna… Razgovaramo na osnovu uzajamnog poštovanja i jednakosti, u pokušaju da razumemo međusobne legitimne interese i vidimo da li možemo da nađemo ravnotežu između tih interesa", rekao je Lavrov.

On je napomenuo da će Rusija biti spremna da "pređe svoj deo puta, ali da neće činiti nikakve jednostrane korake, pri čemu nudi saradnju pod poštenim uslovima, a sudiće po delima".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/MichaelDelauzon, Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter