Izvor:
30.03.2017 u 18:24
0

ŠOKIRALA JAVNOST: Angela Merkel objavila kad će se povući i ostavila svet u čudu!

Kritičari smatraju da je nemačka kancelarka Angela Merkel, jedna od najmoćnijih žena sveta, već odavno trebalo da odstupi zbog krize evra, migrantske krize i Bregzita, a ona je na predstavljanju knjige otkrila kada će to učiniti.

Tokom predstavljanja knjige bivše nemačke ministarke pravosuđa Sabine Lojthojzer-Šnarenberger kancelarka je govorila o nečemu o čemu retko kada govori u javnosti.

Prvo je potvrdila da će se kandidovati na izborima ove godine. A onda je, valjda insiprisana temom knjige – reč je o ministarki koja se povlači zbog svog uverenja – kazala kad će ona to uraditi.

"Odstupiću kada budem ujerena da je došlo do dugotrajne lične deformacije", rekla je Merkelova i dodala da ipak treba ostati pri tome da se dosad nije povukla.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter