Izvor:
10.04.2017 u 01:16
0

POSLEDNJE UPOZORENJE: „Na sledeći napad Amerike odgovaramo silom“!

Američki napad na sirijsku vazdušnu bazu prešao je takozvanu "crvenu liniju" i na svaki dalji napad odgovorićemo silom i istom snagom.

To je saopštio zajednički komandni centar sastavljen od Rusije, Irana i oružanih snaga koje podržavaju sirijskog predsednika Bašara el-Asada.

"Ono što SAD radi u Siriji prelazi crvene linije. Od sada ćemo odgovoriti silom na bilo kojeg napadača ili na bilo kakve dalje napade. SAD znaju našu sposobnost za brzu i snažnu reakciju", navodi se u saopštenju Komandnog centra, prenosi Independent.

Kako list navodi, američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je napad na vazdušnu baza Šajrat nedaleko od sirijskog grada Homs, izveden sa 60 tomahavk raketa, "predstavljao svet".

Komandni centar je ocenio i da ih napad raketama neće odvratiti od "oslobađanja" Sirije, kao i da američko prisustvo na severu zemlje predstavlja "ilegalnu okupaciju".

b92.net
Foto: Twitter/Syria Today, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter