Izvor:
10.04.2017 u 19:44
0

Sirija podeljena na „Amere“ i „Ruse“: JEDNI ZAHVALJUJU TRAMPU ZA BOMBARDOVANJE, DRUGI TEPAJU PUTINU SVETIM IMENIMA!

Narod i vojnici u Siriji, posle nedavnog američkčog bombardovanja još dublje su se podelili, čak i na društvenim mrežama. Asadovi vojnici i njiohove pristalice marširaju ulicama noseći sliku ruskog predsednika Vladimira Putina. Inače, kako je za Happytv.rs rekao jedan od Asadovih vojnika, Putina od milošte zovu "Abu Ali".

-Ali lje kod nas u Siriji sveto ime. To je onaj u koga veruješ i kome veruješ. Zato smo Putina prozvali Abu Ali. Verujem da će on adekvatno da odgovori na ovo bombardovanje – rekao je za Happytv.rs jedan od Asadovih vojnika.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/TRAMP%20U%20SIRIJI.JPG?m=1491824094

S druge strane, pobunjenici i oni koji pordžavaju ISIS, prirodno su na Trampovoj strani, pa su u znak zahvalnosti umesto svoje profilen slike na Fejsbuk stavili fotomontažu Donalda Trampa sa muslimanskom kapicom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter