Izvor:
10.04.2017 u 19:56
0

POTRESNA ISPOVEST JEDNE ČITATELJKE: Silovana sam kada sam imala 15 godina, za sve je kriva moja majka!

Čitateljka čuvenog britanskog časopisa Gardijan podelila je ovo potresno iskustvo, sa namerom da upozori mlade devojke na opasnosti koje često dolaze od najbližih.

– Sada imam 39 godina, udata sam i majka, ali još se borim sa sećanjima iz mog detinjstva. Kada sam imala 15 godina, majka me je stavljala u opasne situacije sa starijim muškarcima, što je i dovelo do mog silovanja.

Kada sam joj rekla da se plašim, kazala mi je da izmišljam, a kada sam joj saopštila da sam silovana, samo je rekla da se ne glupiram. Podsticala me je da se viđam sa muškarcima koji imaju 30 i više godina, a ona je jednom imala seksualni odnos sa muškarcem dok sam ja bila u sobi.

Borila sam se za to da imam "normalan" odnos, sve dok nisam srela svog drug iz škole koji je bio zaljubljen u mene, koji me je oženio i sada imamo dve divne ćerke. Upravo su one razlog zbog kojeg sam ponovo uznemirena i depresivna, jer sam sada ja majka dvema tinejdžerkama.

Moj psihijatar je predložio da prekinem kontakt s majkom ili da ga limitiram, ali ona ostaje kod nas u gostima bar četiri sedmice godišnje. Kako da se suočim sa mračnom prošlošću? – upitala je na kraju svoje ispovesti neimenovama čitateljka.

Izvor: guardian.com
Foto: Hayat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter