Izvor:
11.04.2017 u 14:24
0

TRAMP DOŽIVEO NEPRIJATNOST: Poznati hotel u Nemačkoj odbio da ga ugosti!

Hotel "For sizns" u Hamburgu odbio da ugosti lidera SAD i njegovu pratnju tokom samita G20. Po svemu sudeći Tramp će odsesti u berlinskom hotelu „Adlon”, koji ima iskustva sa gostima tog ranga.

Luksuzni hamburški "For sizns" hotel odbio je da ugosti američkog predsednika Donalda Trampa i njegovu pratnju tokom predstojećeg sastanka predsednika država grupe G20, koji se u julu održava u Hamburgu.

Svi prikladni luksuzni hoteli u to vreme su zauzeti, pa se spekuliše da bi američka delegacija s Trampom na čelu mogla da odsedne u berlinskom hotelu "Adlon", oko 250 kilometara vazdušnom linijom udaljenom od Hamburga. U prilog tome govori činjenica da "Adlon" ima iskustva u ugošćavanju gostiju visokog bezbednosnog rizika i da se nalazi tik uz Ambasadu SAD u Nemačkoj.

Hamburška policija je saopštila da će svi visoki gosti samita odsesti u "centru Hamburga". O američkoj delegaciji policija ne poseduje "nikakve informacije".

Izvor: Novosti
Foto: You Tube Printscreen/Trump Inaugural

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter