Izvor:
11.04.2017 u 16:51
0

Šef FSB Bortnikov saopštio: RUSKA POLICIJA UHAPSILA OSMORO TERORISTA POVEZANIH SA NAPADOM U METROU!

Šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov saopštio je danas da je ruska policija uhapsila osam članova terorističkih ćelija u vezi sa prošlonedeljenim bombaškim napadom u metrou u Sankt Peterburgu.

U napadu, koji je izveo ruski državljanin rođen u Kirgistanu, poginulo je 13 putnika, a ranjeno više od 50 ljudi.

Šest pripadnika terorističkih ćelija uhapšeno je u Sankt Peterburgu, a dvojica u Moskvi, rekao je Bortnikov, prenosi AP.

Svi oni su poreklom iz bivših sovjetskih centralnoazijskih republika, naveo je on i dodao da je policija pronašla veliku količinu oružja i municije u njihovim domovima.

Bortnikov je priznao da su obaveštajne agencije nisu suzbile terorističku pretnju.

"Istraga o napadu u metrou u Sankt Peterburgu pokazuje da operativni rad nije u potpunosti suzbio pretnju terorističkih organizacija", rekao je Bortnikov.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/trusy_gebbelsa,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter