Izvor:
11.04.2017 u 21:41
0

TRAMPOV IZASLANIK STIGAO U MOSKVU: Na stolu vruća tema – bombardovanje Sirije! (VIDEO)

Američki državni sekretar Reks Tilerson doputovao je danas u Moskvu gde bi sa zvaničnicima Rusije trebalo da razgovara o građanskom ratu u Siriji.

To je prva zvanična poseta Rusiji nekog od članova kabineta američkog predsednika Donalda Trampa, prenosi AP.

U sredu je planirano da se Tilerson sastane sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovim, ali nije jasno da li će se sresti i sa predsednikom Vladimirom Putinom.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/SIRIJA%20PUTIN.JPG?m=1491824104
Kako se navodi, Rusija je ljuta zbog američkih navoda da je bila saučešnik u korišćenju hemijskog oružja u Siriji, odnosno da je znala ranije da će do takvog napada doći.

Ta poseta pada i usred istrage FBI o potencijalnoj umešanosti Rusije u američke predsedničke izbore.

Uoči dolaska Tilersona, mediji su javili da se na delu aerodroma Vnukovo u Moskvi na koji je trebalo da sleti avion sa Tilersonom, pojavio crni dim, za koji se pretpostavljalo da potiče od zapaljene trave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter